Overnatting, grilling og mobbing.


Foto av: Malin

De siste dagene har jeg ikke hatt tid til å blogge. Det er på grunn av overnattinger og bursdagsfeiringer og slikt. På torsdag kveld var det overnatting i gymsalen på skolen med klassen. Vi stilte opp i klasserommet klokka 20:00 der vi spiste pizza og hadde det moro. Klokka 23:00 stakk vi bort i gymsalen der det var kappløp om å få de beste liggeplassene. Det var mange som var oppe hele natta, og blandt dem var jeg. Heldigvis fikk vi fri på fredagen. På lørdag var det bursdagsfeiring for pappa med grilling, kake og masse gjester. Ellers har jeg bare vært sløv i sola og brunt meg, nytt helga og tenkt på alt annet enn skole for en gangs skyld.
 
Det er også noe jeg vil ta opp. Ei venninne av meg (kaller henne Line i dette tilfellet) blir utsatt for grov mobbing av eks bestevenninna (kaller henne Hanne i dette tilfellet). Hanne sier mye stygt til Line helt uten grunn. Hun sier at Line bare kan gå å henge seg, fordi ingen vil savne henne fordi hun er stygg. Line er ikke stygg. Hu er ei søt jente og kan bare være stolt over utseendet sitt. Dette har pågått altfor lenge, og det begynner å blir veldig voldsomt. I dag skal jeg, Linnea og en hel haug med andre venner samles for å snakke med Hanne. Jeg håper vi kan få slutt på dette tullet.
Skjønner ikke hvordan folk kan holde på å mobbe på den måten? Er det virkelig så kult å ødelegge andres selvtillit og kanskje ødelegge andres liv? Mobbing setter spor i alle mennesker, og er en først utsatt for slik grov mobbing kommer en aldri til å glemme det, og enkelte kan ha mareritt om hendelsene resten av sitt liv. Jeg har selv blitt utsatt for grov mobbing og vet hvordan det er. Derfor har jeg ingenting til overs for slik oppførsel.

Hva synes du om mobbing? Synes du det er greit?
Bildet er et helt random som jeg tok for ca. 1 uke siden. Hva synes du om bildet?

-
Malin

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits